• DOLAR 32.479
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2441.976
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 15 Mart Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Divan Yolunda Neler Oluyor
Yüksek maliyetler yüzünden Divan Yolu Caddesinde işyeri açmak büyük riskler barındırıyor. 2 ile 7 bin TL arasındaki kira bedelleri, birçok esnafın bu caddeyi terk etmesine neden oluyor. Bazı esnaflarda zarar ettiğinden dolayı dükkânlarını kapatmak zorunda kalıyorlar.
 
Hasan Paşa Camisinde Korkutan Çatlak
Balıklıgöl`de bulunan tarihi Hasan Paşa Camisinin taşıyıcı kolonlarından birinde meydana gelen çatlaklar, cemaati endişelendiriyor. Can güvenliğinden dolayı camide namaz kılmaya korkan cemaat üyeleri, yetkililerin bu konuya el atmalarını istedi.
 
Hindistan`ın Pamuk Kararı GAP Çiftçisini Etkilemedi
Dünyanın en büyük pamuk üreticilerinden Hindistan`ın pamuk ihracatıyla ilgili kısa sürede aldığı 2 farklı kararın, Türkiye`deki pamuk üretiminin yarısından fazlasını karşılayan GAP çiftçisini etkilemediği bildirildi.
 
İpekyol Gazetesi: Muhtarların DEDAŞ Müdürüne ` Elektrik Tepkisi`
Viranşehir`de "Kaçak Elektrik Kullanımı" ile mücadele, çalışmaları kapsamında yapılan toplantıyı protesto eden bazı muhtarlar salonu terk etti. Muhtarların DEDAŞ yüzünden canlarından bezdiklerini kabul eden Viranşehir Kaymakamı Kotan muhtarları geri getirmek için devreye girdi. Kaymakama rağmen geri dönmeyen öfkeli muhtarlar, Harran ve Viranşehir arasında adaletsizlik olduğunu savundu.
 
14 Mart Tıp Bayramı Kutlanıyor
14 Mart Tıp Bayramı il merkezinde ve ilçelerinde düzenlenen basın açıklamaları ve tebriklerle kutlandı.
 
YENİURFA Gazetesi: Ceylanpınar`da Suriyeliler için Kamp Yeri Hazırlıkları
Suriye`deki olaylar nedeniyle Türkiye`ye gelebilecekler için Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinde kamp yeri hazırlıkları başladı.
 
Kadın Çiftçiler Yarıştı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" isimli yarışma programı yapıldı.
(Mehmet Demir - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir