• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Milyar Salavat Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-Başlattıkları "Milyar Salâvat Kampanyası"nın amacını, dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah`a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak topluma peygamber sevgisini yerleştirmek, olarak ifade eden Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü Mehmet Kışlar, kampanya sayesinde insanlara peygamber sevgisini nakşetmek istediklerini söyledi.

Kışlar, açıklamasının devamında, "İslam peygamberi H.z Muhammed (s.a.v)`in unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı bu günlerde tüm Şanlıurfa ve ilçelerinin Kâinatın efendisine salâvat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Milyar Salâvat Kampanyasında ayrıca Yasin-i Şerif ve Hatim kampanyası da başlattıklarını ifade eden Kışlar, "Salâvat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber Sevdalıları (0507 459 06 08) ve (0414 215 61 23) nolu telefonları arayarak çektikleri salâvatları teslim edebilirler. Başlattığımız "Milyar Salâvat Kampanyası" 08 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecektir." diye konuştu.


Mehmet Demir-İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir