• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
BATSO seçimi için renk kurası yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Ekim 2017'de Batman'da yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri için, bugün oy pusulaları içim renk kurası yapıldı.

Toplantı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Süleyman Sakin başkanlığında yapıldı. Toplantı, BATSO başkan adayları, grup temsilcileri ve yönetim kurul üyelerinin katılımıyla BATSO binasında gerçekleşti.

Kurada belirlenen oy pusula renkleri; sarı, kırmızı, yeşil, turuncu, mor, açık mavi ve beyaz seçildi. Yapılan kurada Dayanışma Grubu Ekrem Çetin sarı, Değişim Grubu Mehmet Ekinci kırmızı, Birlik Grubu Osman Nasıroğlu yeşil, Gençlik Grubu Yusuf Özdemir turuncu, Turgut Önal mor, Abdulkadir Demir açık mavi ve İzzettin Teymur'a da beyaz renk çıktı.

"Dayanışma Grubu olarak bize sarı renk çıktı"

Toplantı sonrası bir açıklamada bulunan Dayanışma Grubu sözcüsü Ekrem Çetin, "Dayanışma Grubu olarak bize sarı renk çıktı. Hayırlısı ile biz, sarı renk ile Dayanışma Grubu olarak seçimlere katılacağız. Bu konuda bize gönül veren, bizi orada görmek isteyen, bize destek vermek isteyen sanayici arkadaşlarımızın sarı rengi tercih etmelerini rica ediyoruz. Bugün yapılan toplantının devamında, ilimizde yapılacak olan BATSO seçiminin ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Seçime katılacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir