• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Gaziantep`teki okullarda temizlik çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 18 Eylül itibariyle başlayacak olması dolayısıyla Gaziantep'teki okullarda temizlik çalışmalarına başlandı. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okul bahçesi ve çevrelerinde genel temizlik faaliyeti gerçekleştirildi.

Okullardaki temizlik çalışmaları kapsamında Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hatice Mustafa Gençten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çevre düzenlenmesi, süpürme ve dezenfekte çalışması yaptılar.

Öğrencilerinin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam edeceklerini dile getiren Hatice Mustafa Gençten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfü Uzun, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kaldığını, öğrencilerin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullarında temizlik çalışması yapıldığını söyledi.

Uzun, "Okulumuzun bahçesinin baştan aşağı genel temizliği yapıldı ve çöp konteynırları da temizlendi. Okulların açılmasına sayılı günler kala okulumuzda genel temizlik yapıldı. Okul yönetimi olarak bizler de okulun iç kısmını yaz dönemi içerisinde tamamen boyadık. Okulumuzu hazır hale getirdik. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içerisinde daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir