• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR`dan Van esnafına bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Mehdi Oğuz ve beraberindeki heyet, Van İl Başkanlığı olarak kent esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafın bayramını tebrik eden heyet, sorunları dinledi.

HÜDA PAR GİK Üyesi Mehmet Mehdi Oğuz, Van İl Başkanı Rasim Sayğın ve beraberlerindeki partililerle, Defterdarlık Caddesi ile Ferit Melen Bulvarında bulunan esnafı ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Oğuz, HÜDA PAR olarak her zaman Van halkının ve esnafın yanında olduklarını belirtti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Oğuz, "Kurban Bayramı vesilesi ile Van İl Başkanlığı'ndan oluşan bir heyet ile esnaflarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik, sorunlarını dinledik. Esnafımız da oldukça bizi sıcak karşıladı. İnşallah bizler de Van il teşkilatı, HÜDA PAR olarak her daim esnafımızın yanındayız. Sürekli ziyaretler gerçekleştirerek sorunlarını gündeme getiriyoruz. Esnafımızın sorunlarını raporlar haline getirerek geçmişte kamuoyuyla paylaştık. Her daim sorun ve taleplerini kamuoyuna ulaştıracağız. Biz Van halkının ve esnafımızın Kurban Bayramlarını tebrik ederek başta Van'ımıza ve ülkemize olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı. (Erkan Karadağ, Suat Tink - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir