• DOLAR 32.465
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2453.279
  • ...
Satışı çıkarılan bankanın yeniden hizmet vermesi isteniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesinin eski yerleşim alanı olan çarşı merkezinden kurumlar, gelişmekte olan Üçyol Ova bölgesine bir bir taşınmış, bu durum çarşı esnafının mağduriyetine ve tepkisine neden olmuştu.

Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Üçyol bölgesine taşınan Ziraat Bankası, çarşı merkezinde bulunan eski binasını ise satışa çıkardı.

Yeni taşındığı yere 2 Milyon lira masraf yaparak aylık 5 bin lira da kira ödeyerek hizmet vermeye başlayan Kozluk Ziraat Bankasının bu tutumu ilçe vatandaşları tarafından tepkiyle karşılandı.

Kendi mülkiyetinde bulunan binayı terk ederek kirada kalmanın ve kirada kalınan yerde 2 Milyon TL'ye yakın masraf yapılmasının hizmetten uzak bir tutum olduğunu belirten ilçe sakinleri, bu durumun 25-30 yıllık ziraat bankası binasının meşrulaşmasına yol açtığını söylediler.

Kozluk Eski Ziraat Bankası binasına satılık ibaresi içeren afişler asılırken binanın 653 Bin TL ile satışa çıkarıldığı öğrenildi.

Banka etrafının şimdiden çöplüklerle dolduğu ve köpek yetiştirme alanına döndüğü görüldü.

Kozluk ilçe sakinleri ise eski binanın onarılarak tekrardan bir banka şubesine dönüştürülmesini isteyerek yetkililere çağrıda bulundu. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir