• DOLAR 34.228
  • EURO 37.542
  • ALTIN 2881.582
  • ...
Atacağı Bomba Elinde Patladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Olay, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesi Bahçelievler Caddesi`nde yaşandı. PKK lehine slogan atan bir grup gösterici inşaat halindeki Dağlıoğlu Polis Merkezi`nde bekleyen polis ekiplerine taş ve molotof kokteyli ile saldırmak istedi. Göstericilerden 16 yaşındaki R.A`nın polise atmak istediği el yapımı bomba patladı.
 
Sağ elinin 3 parmağı kopan R.A., ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada polisler de kopan parmakları buz dolu bir bardağa koyup hastaneye getirdi. Ancak parmaklar aşırı derecede zarar gördüğünden dikilemedi. R.A.`nın polislere, eve giderken kendisini Vedat T.`nin çağırdığını belirterek, onun kendisine "Bunu karakola at" dediğini söylediğini ileri sürdü.
R.A. yaptığı olaydan çok pişman olduğunu söyledi ve "Bundan sonra kimseye taş bile atmam" dedi. Bu arada, R.A.`ya patlayıcı verdiği öne sürülen Vedat T.`nin 7 kez izinsiz gösterilerde polise patlayıcı atmak istediği gerekçesiyle gözaltına alındığı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir