• DOLAR 34.269
  • EURO 37.619
  • ALTIN 2884.928
  • ...
İşgalci israil Askeri Aracında Ölü Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Siyonist medya kaynakları, işgal ordusu askerlerinden birinin dün (11 Mart Pazar) Gazze Şeridi yakınlarındaki bir bölgede aracının içinde ölü bulunduğunu duyurdu.
 
 
İşgal ordusu, Siyonist askerin şoför olarak görev yaptığını ve Gazze sınırı yakınlarında Cumartesi gecesi operasyona çıkan askerleri beklediği sırada aracın içinde hayatını kaybettiğini açıkladı.
 
İşgal askerinin aracın içinde uyurken çalışır halde bıraktığı araçtan çıkan zehirli gazlar nedeniyle ölmüş olabileceğinden şüphelenildiği belirtildi.
 
Bu arada, işgal ordusunun Gazze Şeridi`ni hedef alan vahşi saldırılarına misilleme olarak Filistinli direniş grupları da işgal altındaki topraklardaki Siyonist hedeflere füze yağdırmaya devam ediyor.
 
İslami Cihad Hareketi`nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri tarafından yayınlanan ve Filistin Enformasyon Merkezi`ne de ulaşan bildiride, Cuma gününden bu yana Siyonist hedeflere atılan füze ve havan mermisi sayısının 100`ü geçtiği ifade edildi.
 
Bildiride ayrıca, direniş grupları tarafından atılan füzelerin Siyonistler arasında büyük korkuya yol açtığı ve okulların tatil edildiği kaydedildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir