• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
FETÖ, PKK ve IŞİD operasyonu: 12 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te FETÖ, PKK ve IŞİD'e yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 şüpheliden 12'si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ, PKK ve IŞİD'e yönelik yürütülen soruşturmada 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına ve adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 12'si tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

10 PKK'li tutuklandı

PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonda, PKK adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, 3 kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Bir eski öğretmen FETÖ'den tutuklandı

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında daha önceden yakalama kararı bulunan, şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen bir eski öğretmen nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir