• DOLAR 32.716
  • EURO 35.432
  • ALTIN 2487.467
  • ...
9 İl İçin Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden edinilen bilgiye göre Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan ile zamanla Samsun, Sinop, Ordu, Giresun ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, öğle saatlerinde kıyılarda yer yer yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu`da 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, Marmara`da kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
Ankara: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 9
İstanbul: Parçalı bulutlu 10
İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 18
Adana: Az bulutlu 19
Antalya: Az bulutlu 22
Batman: Az Bulutlu 9
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu, yüksek kesimleri kar yağışlı 7
Trabzon: Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli -4
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 9
(İLKHA)

 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir