• DOLAR 32.261
  • EURO 34.687
  • ALTIN 2403.105
  • ...
440 liraya kurban kesiyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Deniz Feneri 2017 yılında, Türkiye ve dünyanın dört bir yanında kurbanlarınızı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Kurban Organizasyonu Yapılacak Ülkeler;
Çad, Etiyopya, Fildişi Sahili, Gana, Kenya, Moritanya, Nijer, Somali, Sudan, Tanzanya, Uganda, Lübnan, Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Filipinler, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Pakistan, Sri Lanka, Tayland, Arnavutluk, Bosna, Bulgaristan, Makedonya ve Kosova ülkeleri için kurban hisse bedeli 440 TL olarak belirlenmiştir.

Kurban Fiyatı Yurt Dışında Neden Uygun?
Kurbanları çoğunlukla kestiğimiz ülkede satın alıyoruz. Yurt dışında kurban fiyatlarının Türkiye`ye göre uygun olmasının başlıca nedenleri arasında yetiştirme maliyetleri, bölgenin iktisadi şartları ve iş gücünün ucuz olması gibi etkenler yer alıyor. Bununla birlikte kurbanları toplu olarak ve bayramdan çok önce pazarlıkları yapılarak alındığından yurt içine nazaran yurt dışında kurban fiyatları uygun oluyor.Siz de kurbanlarınızı, çok uzaklarda varlığını bildiğiniz Müslüman kardeşlerinize ulaştırıp, belki de hiç bilmediğiniz dillerde hayır duaları amak istemez misiniz?

KURBAN BAĞIŞIMI NASIL YAPABİLİRİM?
Genel Merkez, Temsilcilik ve Şubeler Yoluyla Bağış
Deniz Feneri Derneği`nin İstanbul`daki Genel Merkezinden veya Türkiye`nin bütün bölgelerinde bulunan şube ve temsilciliklerinden elden makbuz karşılığında bağışta bulunabilirsiniz.

Online Bağış
Deniz Feneri Derneği`nin online bağış sitesi www.denizfeneri.org.tr adresinden yurt içi ve yurt dışı kurban bağışı kolayca yapabilirsiniz.

Banka Yoluyla Bağış
Kurban bedelini bankanızın internet bankacılığından “Bağış” kısmında bulunan Deniz Feneri Derneği>Kurban bağışı kısmından yapabileceğiniz gibi bankanızın şubesine giderek Deniz Feneri Derneği`ne kurban bağışı yapmak istediğinizi belirterek de yapabilirsiniz. Tahsilat ekranlı bankaların dışındaki bankalardan bağış yapmak için hesap numaralarımızdan havale/EFT yöntemini kullanabilirsiniz. Kolay bağış ekranlı bankalar ve diğerleri için hesap numaralarımız aşağıda verilmiştir.

Telefonla Bağış
0 212 659 28 80 numaralı telefonu arayarak Deniz Feneri Derneği çağrı merkezine ulaşabilir, görevli personellerimizin yardımlarıyla kurban bağışınızı yapabilirsiniz.

PTT İle Bağış
Bankalara ulaşmanın güç olduğu bölgelerde geniş PTT şube ağı sayesinde 999 999 numaralı Deniz Feneri Derneği hesabına kurban bağışınızı yapabilirsiniz.

Not: Yapacağınız bütün kurbanlık bağışlarınızda, dekontu Deniz Feneri 'ne faks, mail veya whatsapp yolu ile göndermeniz gerekmektedir.
Faks: 0212 415 61 61
Mail: fener@denizfeneri.org.tr
Whatsapp: 0533 486 10 95

Bu haberler de ilginizi çekebilir