• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Suriyeli engelliler sevindirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye'de yaşanan savaş nedeniyle ülkelerinden kaçarak Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Süleymanşah Konaklama Tesisleri'ne yerleşen engelliler, çadır kentin içerisinde faaliyet gösteren Hayırlı Kadınlar Topluluğunun kendilerine verdiği hediyelerle sevindirildiler.

Engellileri sadece Engelliler Günü'nde hatırlamanın doğru olmadığı belirten Hayırlı Kadınlar Topluluğu Başkanı Hacer Gündüz, çadır kent içerisinde her zaman engellilere yönelik çalışmalar yaptıklarını ve kendilerine pozitif ayrımcılık sağladıklarını belirtti.

Yaklaşık 50 engelli aileye gıda, giyim ve oyuncak yardımında bulunduklarını bildiren Gündüz, bu tür sosyal çalışmaların sürekli yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini ifade etti.

Kendilerine yardımlar noktasında destek veren Süleymanşah Konaklama Tesisleri Müdür Yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay ve tesislerin lojistik müdürü Selehattin Çenşi'ye teşekkür eden Gündüz, her zaman engellilerin ve ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

Yardımlar dolayısıyla mutlu olduklarını belirten engelli aileleri ise kendilerine verilen destekten ötürü topluluğa teşekkür ettiler. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir