• DOLAR 32.458
  • EURO 34.805
  • ALTIN 2439.902
  • ...
Ekmek Ödüllü Şiir Yarışmasına Başvurular Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yarışmanın organizatörü ve Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Başkanı Mustafa Bardak, şiir yarışmasının dünyada tüm katılımcıların ödüllendirildiği tek şiir yarışması olduğunu söyledi.
 
Yarışma için ilk şiirin Eskişehir ilinden geldiğini ifade eden Bardak, 2’inci katılımcının Antalya, 3’üncü katılımcının ise Kadirli ilçesinden geldiğini belirtti.
 
Osmaniye’den yarışmaya katılımların daha fazla olmasını beklediklerini belirten Bardak,“İl dışındaki şairlerin duyarlığı bizleri mutlu ediyor. Osmaniye’miz adına kentimizde yaşayanların daha fazla bu yarışmaya ilgi göstermelerini bekliyoruz." dedi.


“E-POSTA ÜZERİNDEN ŞİİR ALMIYORUZ”
Yarışmaya katılmak isteyenlerin şiirlerini elektronik posta adresiyle göndermemeleri gerektiğini hatırlatan Mustafa Bardak; “Yarışmaya katılacak şiirlerin elle, daktilo veya bilgisayarla yazılmış olması gerekiyor. Şiirin altında rumuz kullanılacak, bir başka kağıtta ise şiirin ismi, kullanılan rumuz, gerçek isim, adres ve telefon numarasının yazılması gerekiyor. Şiir ile açık kimlik yazılı kağıtların ayrı zarflar içerisinde bulunması koşulunu getiriyoruz. Şiirlerinizi bizzat getirebileceğiniz gibi posta veya kargo ile de gönderebilirsiniz.” diye konuştu.
 
Yarışmaya katılacak şiirlerin 13 Nisan gününe kadar “Ekmek Ödüllü 15. Şiir Yarışması” Mustafa Bardak, Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD), Musa Şahin Bulvarı, Şehit Bekir Evirgen Sokak, No. 3 kat: 2. 80010- Merkez - Osmaniye/Türkiye adresine gönderilmesi gerektiğini kaydeden Bardak, ödül töreninin 27 Nisan Cuma günü saat: 17.30’da yapılacağını sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir