• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hakkari`de bir polis hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şemdinli'nin Altınsu Mahallesi'nde düzenlenen operasyon sırasında açılan ateş sonucu bir polisin hayatını kaybettiği, ateşin açıldığı yerde bulunan 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz Şemdinli İlçesi Altınsu Mahallesinde 05.08.2017 günü icra edilen operasyon esnasında açılan ateş sonucu 1 Polis Memurumuz Şehit olmuş, bunun üzerine ateşin geldiği değerlendirilen bölgelerde bulunan şüpheli şahıslar hukuka uygun olarak gözaltına alınmışlar, ancak bu esnada güvenlik güçlerimize direnen şahıslar da yetkiler dahilinde zor kullanılarak derdest edilmişlerdir. Daha sonra gözaltına alınırken darp edildikleri iddiası ile Savcılık Makamına müracaat eden 10 vatandaşımızın işlemleri devam etmekte olup, bunlar arasında kadın bulunmamaktadır." denildi.

Açıklamanın devamında şı ifadelere yer verildi: "Bunun dışında bazı haber ajanslarında ve sosyal medyada Güvenlik Güçlerinin vatandaşlarımıza işkence yaptığı yönündeki haberler tamamen asılsızdır ve terör örgütünün propagandasını yapma maksadını taşımaktadır." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir