• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
Şanlıurfa`da "Özgür Kudüs" için kitlesel basın açıklaması yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalcilerin Kudüs'te estirdiği teröre dikkat çekmek amacıyla HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.

Konuyla ilgili HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanı Cumali Taba tarafından yapılan açıklamada, pazar günü saat 18.30'da Rabia Meydanında "Kudüs İçin YolAÇIK" sloganıyla yapılacak basın açıklamasına tüm Şanlıurfa halkı davet edildi.

Taba, Müslümanların ilk Kıblesi olan Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu ve mazlum Filistin halkına yapılan zulme karşı durma adına kitlesel basın açıklaması düzenleyeceklerini söyledi.

Kendilerinin düzenlemek istediği meşaleli yürüyüşe güvenlik gerekçesiyle Valilikten izin verilmediğini, ancak kitlesel basın açıklaması yapacaklarını ifade eden Taba, "HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları olarak Kudüs için meşaleli yürüyüş ve ardından basın açıklaması yapmak istedik fakat Valilik güvenlik gerekçesi ile meşaleli yürüyüşümüze izin vermedi sadece basın açıklaması yapmamıza izin verdi. Biz de etkinliğimizi sadece basın açıklaması olarak yapacağız." dedi.

Pazar günü saat 18.30'da Rabia Meydanına yapacakları basın açıklamasına tüm Şanlıurfa halkını davet eden Taba, "Siyonistlerin 14 Temmuz'da Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatacak kadar pervasızlaşması ve bu zalimce karara karşı direnen Filistinli kardeşlerimizi şehit etmesi bizleri derinden üzmüştür. Bizler de elimizden geldiği kadar bu zulme karşı ayağı kalkıp tepki vermek istiyoruz. Bu münasebetle Pazar günü saat 18.30'da Rabia Meydanı'nda yapacağımız kitlesel basın açıklamasına vicdan sahibi tüm halkımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir