• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kur`an`ın Yakılması Yürüyüşle Protesto Edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Haçlı Amerikan emperyalizminin İslam’ın mukaddesatına yönelik sürdürdüğü sistematik saldırıların devamında, Afganistan’daki Bagram hava üssünde, işgal askerlerinin Kur’an-ı Kerim’leri yakması İslam dünyasında büyük bir tepki ile karşılaşmış, Afganistan’da günlerce süren protesto gösterilerinde 30’dan fazla Afganlı şehid olurken, yüzlercesi de yaralanmıştı.

Kur’an-ı Kerim’in yakılması Afganistan’ın yanı sıra Pakistan, Bangladeş, Malezya, Yemen’de de düzenlenen gösterilerde protesto edildi.

İstnbul’da bir grup sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan “Kur’an-ı Kerim Savunma Komitesi” 7 Mart Çarşamba günü Taksim meydanında büyük bir protesto gösterisi düzenliyor.

Komite tarafından yapılan açıklamada, Saat 20:30’da Taksim Meydanı’nda başlayacak protesto eyleminde, Kur’an-ı Kerim ve meşalelerle birlikte Galatasaray lisesinin önüne kadar yürüyüş yapılacağı ve burada bir basın bildirisi okunacağı belirtildi.

Türkiyeli Müslümanlar olarak, haçlı NATO ve Amerikan emperyalizminin bu küstahlığına karşı mukaddesatımıza olan bağlılığımızı göstermek, Kur’an-ı Kerim’e karşı sergilenen bu alçakça saldırıyı telin etmek üzere, bütün bacı ve kardeşlerimizi bu protesto eylemine katılmaya davet ediyoruz.

KUR`AN`A SAYGI PLATFORMU
VELFECR

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir