• DOLAR 32.501
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2422.894
  • ...
Batmanlı İşadamından Örnek Davranış‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batmanlı işadamlarından ve eski milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu, İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Derneği tarafından, tespit edilen uyuşturucu kullanan 45gencin tedavi masraflarını karşıladı.

 

Türkiye`de topluma karşı birer silah haline gelen madde bağımlısı gençler, gittikleri her yere adeta tehlike saçıyorlar. Sadece İstanbul`da 2011 yılında tespit ettikleri 110 genci sağlık bakanlığı ve hayırsever işadamları vesilesiyle tedavi ettirdiklerini ifade eden İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı, Uzm. Dr.Ensari Öğüt, Bu gençlerin tekrardan topluma kazınılması için var güçleriyle STK`larla beraber çalıştıklarını ifade etti. TGK Genel Başkanı, Rıdvan Söylemez vesilesiyle Nasıroğlu`na ricada bulunduklarını belirten Öğüt, Nasıroğlu`nun tarafımızdan belirlenen madde bağımlısı gençlere yardım etmek için seferber olduğunu ve gençlerin bütün masraflarının karşılanması için bir adamını İstanbul`a göndererek gereken her şeyi yaptığını belirtti.

 

Gençlerin tedavi süresi bittikten sonra ilk ziyaret edecekleri ilin Batman olacağını ifade eden Öğüt, Batmanlı iş adamı Mehmet Nezir Nasıroğlu`na duacı olduklarını belirtti.
 
M.Sait Çelik - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir