• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bugün hava nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Marmara, Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Ege, az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde güneyinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kıyı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Karadeniz kıyılarında kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 Km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz, az bulutlu ve açık, Doğu Karadeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu, az bulutlu ve açık,doğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir