• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Doğru Medya`dan MÜSİAD`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi / doğruhaber

Bünyesinde Rehber TV, Doğruhaber Gazetesi, İnzar, Nisanur, Nur Çocuk, Söz ve Kalem ile Kelhaamed Dergilerini barındıran Doğru Medya Yayın Grubu Yetkilileri MÜSİAD`ı ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunan Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin ile gazetemiz Doğruhaber Genel Müdürü Abdullah Aslan'ı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan ve Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay karşıladı.

 ZİYARET MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

MÜSİAD'ın 24. Olağan Genel Kurulu`nda Başkan seçilen Abdurrahman Kaan`a hayırlı olsun dileğinde bulunan Doğru Medya heyeti, MÜSİAD`ın icra ettiği fonksiyona dikkati çekerek takdirlerini iletti. Rehber TV, Doğruhaber ve diğer yayınlar adına yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da, ziyarete önem atfederek bu gibi ziyaretlerin gerekliliğine vurgu yaptı. Kaan, temsilcilikler üzerinden de benzer ziyaretlerin devamını diledi. Karşılıklı iyi dilekler içerisinde geçen ziyarette yeni başkana, üzerinde Peygamber Efendimiz(sav)`in şemailinin yazıldığı bir tablo da hediye edildi.

KAAN AİLESİ, HEP MÜSİAD'DA YER ALDI

Genel başkanlığı devralan Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kaan'ın ailesi, kurulduğu günden bu yana MÜSİAD'da yer alıyor.

Abdurrahman Kaan, MÜSİAD'ta, 2003-2006 yılları arasında Gıda Tarım Sektör Kurul Başkan Yardımcısı, 2006-2009 yılları arasında da Gıda Tarım Sektör Kurul Başkanı olarak görev yaptı.

Kaan, 2009'dan sonra MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Bütçe ve Mali İşler Başkanlığı yaptıktan sonra 4 yıl da teşkilatlanmadan sorumlu olarak çalıştı.

Yurtiçi Teşkilatlanmadan ve Eğitim, Kültür, Araştırma ve Yayınlar komisyonlarından 2012 yılından bu yana sorumlu olan Kaan, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

MÜSİAD 60 BİN İŞLETMEYİ TEMSİL EDİYOR

Bugün 11 bini aşan üyeye ulaşan, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan derneğin, yurt içinde 86 irtibat noktası bulunuyor. MÜSİAD, yurt dışında ise 68 ülkede toplamda 181 noktada hizmet veriyor.

Kurucu Genel Başkanı'nın Erol Yarar olduğu MÜSİAD'da, önceki yıllarda derneğin kaptan koltuğuna Ali Bayramoğlu, Ömer Bolat, Ömer Cihad Vardan ve son olarak Nail Olpak oturdu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir