• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Tekzip
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa`da 17 Nisan Pazar günü Topçu Meydanı`nda binlerce kişinin katıldığı kutlu doğum mevlidi olaysız bir şekilde bitmişti. Şanlıurfa`da yayın yapan yerel bir haber sitesinin program sonrası iki kişi arasında kavga çıktığı, bir kişinin darp edilip hastaneye kaldırıldığı, etkinlik alanının savaş alanına döndüğü iki kişinin gözaltına alındığı yönünde bir haber yapması üzerine Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu açıklama yaparak haberi yalanladı.


Platformu sözcüsü Mehmet Kışlar yaptığı açıklamada, "Uzun ve özverili çalışmalar sonucunda, sadece Muhammed`i(sav) ahlakı insanlara ulaştırmak için düzenlediğimiz ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen kutlu doğum etkinliğimiz bir kişinin dahi burnu kanamadan bittiği halde, yerel bir internet sitesinde çıkan haberde sanki bir kavga olduğu, bir kişinin darp edildiği, darp edeninde olay yerinden kaçtığı darp edilenin yaralı halde hastaneye kaldırıldığı, haberi tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır." ifadelerine yer verildi.


Açıklamanın devamında "Bu haber neye dayanılarak ve ne maksatla yapıldığını bilemiyoruz. Yalnız olmamış bir şeyi olmuş gibi göstererek etkinliğimizin karalanmaya çalışıldığı kanısındayız. Sadece peygamberin anlatıldığı salavatların getirildiği bir programın bu şekilde karalanması manidardır." denildi.

Mehmet Demir - İLKHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir