• DOLAR 32.465
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2441.5
  • ...

THY, Ukrayna'dan İstanbul'a uçan transit yolcular için "stopover" (duraklama) uygulamasını başlattı. 20 saatten yolculuk yapacak kişilere ücretsiz konaklama hizmeti verilecek.

THY, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, "Stopover in Istanbul" adlı projeyi tanıtım programı düzenledi.

Programa; Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel, THY Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz, THY Kiev Müdürü Dinçer Sayıcı ile Türkiyeli ve Ukraynalı konuklar katıldı.

THY yetkilileri, "Stopover" uygulamasından, İstanbul'da bağlantı süresi en az 20 saat olan ve İstanbul üzerinden gidiş-dönüş bileti bulunan yolcular yararlanabileceğini bildirdi.

BU uygulamayla, Ukrayna´dan ABD, Kanada, Kolombiya, Venezuela, Panama, Küba, Arjantin ve Brezilya, Birleşik Krallık, İrlanda, Seyşeller, Mauritius, Gürcistan, Azerbaycan, Tayland, İsrail, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya, Avusturya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Belçika ve Danimarka´ya gidecek yolcular "Stopover" uygulamasından faydalanabilecek.

Öte yanda, Ukrayna´nın Kiev, Odessa, Harkov, Lvov, Herson ve Zaporoje kentlerinden, İstanbul üzerinden aktarmalı uçan THY yolcularına İstanbul´da ücretsiz konaklama hizmeti sağlanacak. (İLKHA)