• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
Bitlis'te tahrip olan yollar asfaltlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağır kış şartları nedeniyle Bitlis merkeze bağlı birçok mahalle yolu kullanılmaz duruma geldi. Şehir merkezindeki 13 kilometrelik mahalle yollarının asfaltlanması için belediye tarafından çalışma başlatıldı.

Tek tek mahalleleri dolaşan Vali İsmail Ustaoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, tahrip olan yollarla ilgili belediyeye talimat verdi.

Asfaltlama çalışmalarının kademeli olarak diğer mahallelerde devam edeceğini belirten Ustaoğlu, "Sorumluluk sahamızdaki yolların asfaltlanması çalışmalarımız Bitlis'in tüm mahallelerinde devam edecektir. Şehrimizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret göstereceğiz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yapacağımız gibi ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapacağız. İncelemelerde bulunduğumuz bu yollar da asfaltlanacak." dedi.

2017 yılının Bitlis için atak yılı olacağını dile getiren Ustaoğlu, "Kısa süre içerisinde belirlemiş olduğumuz projelerimizi tek tek yaşama geçireceğiz. Asfalt çalışmamıza Hüsrevpaşa Mahallesi'nde başladık. Bitlis Belediyesi tarafından yapılan ve altyapısı tamamlanan yollardan başladığımız çalışma, kademeli olarak tüm mahallelerde devam edecektir. Belediyemiz sorumluluk sahasındaki tüm yollarımızı sıcak asfaltla buluşturarak, şehrimizin güzelliğine güzellik katacağız. Bitlis'te asfaltsız yol kalmayacak şekilde yollarımızı yaparken yine sorumluluk sahamızdaki yollarda refüj çalışmaları ile de halkımızın takdirini toplayacağız. Asfalt çalışmamız Bitlis'imize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir