• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Edirnekapı Şehitliği ziyaretinin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na geçerek AK Parti'nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında emekleri bulunan reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da aralarında bulunduğu 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti.

Erdoğan, Edirnekapı Şehitliği ve Şehzade Camii haziresinde bulunan 15 Temmuz şehitlerini ziyaretinin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na geçerek burada metfun bulunan 15 Temmuz şehitlerini ziyaret ederek, kabirlerine karanfil bıraktı.

Aralarında, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında emekleri bulunan reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitler için dua etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın Şehzade Camii yanında yer alan kabrini ziyaret etti. 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki direnişte şehit olan Prof. Varank'ın kabrini ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit için dua etti. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir