• DOLAR 32.585
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2460.423
  • ...
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okutuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Ali Mantı'nın katılımıyla "15 Temmuz ve Milli Birlik Günü" programları kapsamında mezarlık ziyaretleri yapıldı.

Vali Mantı ilk olarak, Kilis'te yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Çintay'ın ailesine ziyarette bulundu. Burada okunan duaların ardından aileye başsağlığı dileyen Mantı, daha sonra şehir mezarlığındaki şehitlerin mezarını ziyaret etti.

Mezarlık ziyaretinde 15 Temmuz şehitleri ve bütün şehitler için Kur'an-ı Kerim okutularak, dualar edildi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Mantı, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından darbe girişiminde bulunulmasının üzerinden bir yıl geçtiğini söyledi.

Mantı, "Hep birlikteyiz, Bingöl halkı bizle beraber. Şehit ailelerimizi ve şehitlik mezarlığımızı ziyaret ettik. Bütün şehitlerimizi dualarla andık. Burada bir kere daha gördük ki milletimiz bir ve beraber olduğu zaman yenemeyeceği gerek iç, gerek dış hiçbir hain yoktur. Bu birliği ve beraberliği Bingöl'de fazlasıyla görüyoruz. İnşallah halkımız her zaman bir ve beraber olacak, asla ayrılmayacak, dağılmayacak, parçalanmayacaktır. Her ne kadar harici ve dâhili düşmanlar birtakım fitne fesat tohumları ekmeye çalışsalar da bizim milletimizin iman ve şuuru bunları önlemiştir, önlemeye devam edecektir." dedi.

Ziyaretlere Vali Mantı'nın yanı sıra 49'uncu Komando Tugay Komutanı Albay Ersin Altay, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Müftüsü Mecit Can, Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler, Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra program İl Müftüsü Can tarafından yapılan duayla sona erdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir