• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman'da motosiklet çaldığı iddia edilen 5 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da neredeyse her gün yaşanan motosiklet hırsızlıklarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

Yaşanan üç ayrı olayla ilgili Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerimizin ilimiz ve çevre illerden çalınan oto ve motosikletlerin bulunmasına yönelik olarak yaptıkları çalışmalarda; çalıntı olduğu tespit edilen 7 adet motosiklet bulunarak muhafaza altına alındı. Motosikletler ile birlikte yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında yasıl işlem başlatılmış motosikletlerde yasal sahibine teslim edilmiştir." denildi.

Bir dolandırıcı yakalandı.

Konu hakkında yapılan açıklamada, "Görevlilerimizce, 8 Temmuz günü ilimiz ve Mardin/Midyat ilçesinde meydana gelen iki ayrı Dolandırıcılık (bir malı gerçeğine benzetme-sahte altın) olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Son olarak Emniyet tarafından Balıkesir ilinde hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir şüpheli 4 Temmuz günü başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik ile birlikte yakalandığı belirtildi. Şahsın 4 ayrı suçtan aranmasının olduğu ve ayrıca 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildiği ifade edildi.

Şüphelinin, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir