• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 02 Mart 2012 Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Peygamber Sevdalıları Platformu Etkinlik Takvimini Basına Anlattı`
Basınla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu, büyük bir heyecanla çalışmalarına başladıkları 2012 Nisan Ayı Kutlu Doğum Mevlidi etkinliğini 15 Nisan`da gerçekleştireceklerini ve Peygamber aşığı olan bu halkı geleneksel hale gelen açık alan mevlüdüne beklediklerini belirtti.
 
`Umut Der Şubat Ayında 202 Muhtaç Aileye Yardım Etti`
Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası Şubat 2012 Faaliyet Raporunda, 202 muhtaç aileye yardım ulaştırdıklarını açıkladı.
 
Batman Gazetesi; `Okul Bahçesine Molotof Attılar`
Batman Ticaret Meslek Lisesi Otelcilik ve Turizm Lisesi`ne öğrencilerin derste olduğu bir sırada Molotof kokteyli atıldı. Batman`da huzur ortamını istemeyen güçler bu kez eğitim gören masum çocukları hedef aldı.
 
`Hamile Kadına İlaç Verildi İddiası`
Gercüş ilçesinde bir aylık hamile bir kadın, gebelik testi için gittiği Devlet Hastanesinde kendisine ilaç verildiği ve verilen ilaçlardan çocuğunun engelli doğacağı iddiası ise olaya yönelik soruşturma başlatılmasını istedi.
 
Batman Postası; `Son Anda Kurtarıldılar`
Dört yaşındaki çocuğun çakmakla oynaması sonucu çıkan yangında evin büyük bir bölümü yanarken, yangında şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.
 
`1 Mart Dünya Muhasebeciler Günü Kutlandı`
"1 Mart Dünya Muhasebeciler Günü" münasebetiyle Batman SMMMO, Batman Defterdarlığı ve Maliye çalışanları öğle yemeğinde bir araya gelerek 1 Mart Dünya Muhasebeciler Gününü kutladılar.
Batman Barış Gazetesi; `Özdemir`den Yargı Reformu Açıklaması`
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Türkiye küçük Millet Meclisi (TkMM) aylık toplantıları çerçevesinde Şubat ayı raporunu açıkladı.
 
`Umut Der Şubat Ayında 202 Muhtaç Aileye Yardım Etti`
Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği Umut-Der Gıda Bankası Şubat 2012 Faaliyet Raporunda, 202 muhtaç aileye yardım ulaştırdıklarını açıkladı.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Her Ay Yetimlere 90 TL Ödeniyor`
Batman Valiliği Koordinasyonda İHH Batman Temsilcisi Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği(Bey-Der) tarafından yürütülmekte olan "bir yürek bin umut projesi" ile her ayda harçlık olarak 50 yetime 90TL harçlık ve 120 yetimi kapsayan kurslar Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse ediliyor.
 
`1 Milyon Mayın Var`
Mayınsız Türkiye Girişimi Batman Temsilcisi Hülya Özevin, "Toprak altındaki mayın sayısı yaklaşık 1 milyon. Mayınların neden olduğu acı ve kayıplara tam anlamıyla son noktayı koymak için 1 Mart`ta küresel bir kampanya başlatılıyor.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Okul Bahçesine Molotof Atıldı`
Batman`da öğle saatlerinde Selahattin Eyyübi Caddesi üzerinde bulunan Batman Ticaret Meslek Lisesi bahçesine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce iki adet Molotof kokteyli atıldı.
 
`Çocuklar Çakmakla Oynarken Evi Yaktı`
Batman`da 4 ve 6 yaşında iki küçük mutfakta kanepenin üzerinde çakmakla oynarken bir anda tutuşan kanepeden çıkan yangın kısa sürede alev topuna döndü. Şans eseri yaralanan olmazken evde maddi hasar oluştu.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Bacağını Ödünç Ver`
Uluslararası bir sözleşme ile kara mayınlarının yasaklanmasının 13. Yıldönümünde Mayınsız Türkiye Girişimi Batman Temsilcisi Hülya Özevin, 4 Nisan Uluslararası Mayın Bilinci Geliştirme Günü`nde herkesi, Mayınsız bir Türkiye ve dünya için, mağdurlarla dayanışmaya çağırdı.
 
`Peygamber Sevdalıları Platformu Etkinlik Takvimini Basına Anlattı`
Basınla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu, büyük bir heyecanla çalışmalarına başladıkları 2012 Nisan Ayı Kutlu Doğum Mevlidi etkinliğini 15 Nisan`da gerçekleştireceklerini ve Peygamber aşığı olan bu halkı geleneksel hale gelen açık alan mevlüdüne beklediklerini belirtti.
 
Batman Umut Gazetesi; `Özdemir: Yargı Reformuyla Aksaklıklar Giderilecek`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, TBMM`de yargı reformuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Özdemir, basın toplantısında Türkiye küçük Millet Meclisi (TkMM) aylık toplantıları çerçevesinde Şubat ayı raporunu açıkladı.
 
Batman Medya Gazetesi; `Salâvat Kampanyası`
Basınla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu, büyük bir heyecanla çalışmalarına başladıkları 2012 Nisan Ayı Kutlu Doğum Mevlidi etkinliğini 15 Nisan`da gerçekleştireceklerini belirterek Peygamber aşığı olan halkı, geleneksel hale gelen açık alan mevlidine beklediklerini duyurdu.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Kutlu Doğum Öncesi Hazırlık`
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu, kutlu doğum etkinliği öncesi basınla bir araya geldi. Umut Der gıda bankasında yapılan basın toplantısına platform yöneticileri katıldı. Platform dönem sözcüsü Mehmet Ali Ortaç, 4. yıllarında yaptıkları ve yapacağı çalışmaları basınla paylaştı. 15 Nisan`da Batman`da yapılacak Kutlu doğum etkinliği, salâvat kampanyası ve Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) ve diğer faaliyetler ile ilgili bilgi veren Ortaç, "15 Nisan`da Batman`da, Peygamber Sevdalıları olarak düzenleyeceğimiz coşkulu kutlu doğum etkinliğine tüm Peygamber Sevdalısı halkımızın maddi-manevi üstün gayret ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
 
Veysi Rüzgar-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir