• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
HÜDA PAR`dan İstanbul cami saldırısı mağdurlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Pendik ilçesinde Esenyalı Merkez Cami cemaatine yönelik yapılan bıçaklı saldırıda şehit olan ve yaralanan kişilerin ailelerini ziyaret etti.

Pendik ilçesi Esenyalı Mahallesi'nde bulunan Esenyalı Merkez Camii'nde Ramazan Bayramı'nın birinci günü öğle namazı esnasında cami cemaatine yönelik geçekleştirilen bıçaklı saldırıda şehid olan ve yaralanan kişilerin ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, olayın takipçisi olduklarını söyledi.

Önce saldırının yaşandığı camiyi ziyaret eden Elibiyük, burada cami cemaatine geçmiş olsun dilekleri ileterek bir süre sohbet etti.

Olayın nasıl yaşandığı bilgisini aldıktan sonra saldırıda şehid olan Hüseyin Aydın'ın babası Abbas Aydın ve kardeşi Fatih Aydın'a taziyelerini ileten Elibüyük, acılı babaya, çocuklarının namaz esnasında secde anında vurulduğunu ve bu nedenle şehid olduğuna inandıklarını belirterek hem siyasi hem hukuki yönden olayın takipçisi olacaklarını vurguladı.

Daha sonra yaşanan saldırıda ağır yaralı olarak kurtulan Cabir Güzel'i evinde Şaban D'yi ise kaldırıldığı hastanede ziyaret eden Elibüyük, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan olayın sıradan adli bir olaya benzemediğini ve olayın siyasi bağlantısı olup olmadığı yönünde geniş çaplı araştırma yapıp takip edeceklerini belirten Elibüyük, yaralılara Allah'tan şifa diledi.

Hatırlanacağı üzere Ö.B. tarafından gerçekleştirilen saldırıda Esenyalı Merkez Camii cemaatinden 3 kişi yaralanmış, daha sonra ise yaralılardan Hüseyin Aydın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Durumun polise bildirilmesinin ardından cami cemaati tarafından yakalanan Ö.B, gözaltına alınmıştı. (Zeki Aras -İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir