• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
5 binden fazla engelliye hizmeti veriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) bir iftar programı düzenledi. Kurum çalışanları iftar programında bir araya geldi.

Kentte bir restaurantta verilen iftar yemeğinde bir araya gelen kurum çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy vatandaşlara karşı en şefkatli kurumda çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Aksoy, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının Muş'taki Sosyal yardımlarının miktarının 200 milyon TL olduğunu belirterek, "2016 yılı içerisinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının Muş'taki sosyal yardımlarının miktarı 200 milyon TL'dir. Muş'ta 124 bin ilköğretim çocuğundan 90 bin tanesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından desteklenmektedir.  Yaklaşık 5 bin 300 engeli vatandaşımızın evde bakım hizmeti karşılığı olarak 960 lira aylık destek verilmektedir. 200 Milyon liranın 60 milyon lirası sadece evde bakım hizmeti olarak ödenmektedir." ifadelerini kullandı.

Aksoy, konuşmasının devamında kurumda çalışan personellerin ihtiyaç sahibi ailelere karşı şefkatli ve merhametli tutum sergilemelerinden dolayı tüm çalışanları kendisiyle gurur duyması gerektiğini belirtti.

Program, iftarın açılması ve sonrasında yapılan dua ile sona erdi. (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir