• DOLAR 32.579
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2462.58
  • ...
Motosiklet hırsızları güvenlik kamerasına takıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesinde bir marketin önünde park halinde olan motosiklet, 2 kişi tarafından gündüz vakti çalındı. Motosikletin çalınma anı ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Mağazaya alışveriş için giren Mehmet Kasım Elalmış isimli vatandaş, motosikletini mağazanın önüne park etti.

Alışverişini bitirdikten sonra dışarı çıkan Elalmış, mağazanın önünde motosikletini göremeyince neye uğradığını şaşırdı.

Elalmış, yaşadığı şoku üzerinden attıktan sonra durumu market yetkililerine bildirdi. Marketin güvenlik kameralarını inceleyen Elalmış, motosikletinin 2 kişi tarafından çalındığını fark ederek, durumu polise bildirip hırsızlar hakkında suç duyurunda bulundu.

Motosikleti çalınan, Mehmet Kasım Elalmış, yaşadıkları şöyle anlattı:

"Dün, ikindi vaktinde markete geldim. 10 dakikalığına motorum burada kaldı. Marketten çıktım. 2 kişi motorum kilitliyken kilidi kırıp çalmışlar. Emniyete gidip suç duyurunda bulundum. Görüntülerde; motor onlarınmış gibi rahat tavırları var. İşyerinden aldığım görüntüleri polise verdim inşallah en kısa zamanda motorum bulunur." (Mehmet Aslan- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir