• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
Muş`ta sokağa çıkma yasağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada PKK`nın sığınak, barınak ve depolarını bularak tahrip etmek ve şüphelilerin ikametgâhlarında arama yapmaya yönelik yapılacak operasyonlar nedeniyle bazı köy ve mahallelerde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği belirtildi.

Valilik açıklamasında, “Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince faaliyet yürüten BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirmek ve BTÖ mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depoları bularak tahrip etmek, şüpheli görülen şahısların ikametgâhlarında Cumhuriyet Savcılığı ile koordineli bir şekilde arama faaliyetleri yapmak üzere operasyon düzenlenecektir.” denildi.

Açıklamada, “Yapılacak operasyonlarda vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin tehlikeye düşmemesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince 02 Haziran 2017 günü saat 00.30`dan itibaren ilimiz merkeze bağlı Yamaç Köyü, Yörecik Köyü, Zongar Mahallesi, Derik Mahallesi, Beşevler Mahallesi, Sılmanevleri Mahallesi ve Pekut Yaylası ile sınırlı olmak üzere operasyonun sona ermesine kadar bahse konu yerlerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.” ifadeleri yer aldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir