• DOLAR 32.443
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2452.516
  • ...
Van`da yeni kavşaklar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde başlattığı yol açma, genişletme ve bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sanat Yapıları Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, kent trafiğinin yoğun olduğu noktalardan biri olan Milli Egemenlik Caddesi`nde trafik kazaların ve ihlallerin önüne geçmek için kavşak yaptı.

Kültür Sarayın hemen arkasında trafik kazaları ve ihlallerinin sık yaşandığı bir noktaya kavşak yapıldı. Kadastro sınırlarının içerisine giren yapılar ekipler tarafından yıkılırken sıfırdan inşa edilen kavşağın kaldırım ve peyzaj alanlarını da yenilendi.

Yolun yıllarca kazalara davetiye çıkardığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 4 ayrı ekiple farklı noktalarda bu tür çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Van halkına daha iyi hizmet için mesai saati gözetmeksizin çalışmaların sürdüğünü belirten yetkililer, ana arterler başta olmak üzere kentin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda bulunan kavşak, kaldırım ve menfezlerde bakım-onarım ve yenileme çalışmaların da sürdüğünü dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesince yapılan yeni kavşak sürücüler kadar çevre sakinlerini de sevindirdi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir