• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Mardin`de `Anneler Günü` münasebetiyle kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, "Anneler Günü" dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda kermes düzenledi.

Kermese Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş ve eşi Ayşe Odabaş, belediye birim müdürleri, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Hanım Eli Merkezi tarafından hazırlanan yiyecekler kermese katılanlara ikram edildi.

Kaymakam Odabaş'ın eşi Ayşe Odabaş ise çarşı merkezinde bulunan kadınlara gül hediye ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Odabaş, "Anneler Günü münasebetiyle bütün Kızıltepeli annelerimizi tebrik ediyorum. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere hepsinin ellerinden öpüyoruz. Bu hafta içerisinde Engelliler Haftası ve Anneler Günü bir araya geldi. Hem annelerimiz hem engellilerimiz için faaliyetlerimiz devam edecek. Bütün Kızıltepeli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Belediyemizin Hanımeli Merkezinde üretilen ürünleri annelerimize, vatandaşlarımıza sunmak üzere burada bir kermes düzenlendi. Katılan bütün hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir