• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kızıltepe Belediyesi fuarda açtığı standı 5 bin kişi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de bir alışveriş merkezinin otopark alanında kurulan çadırlarda düzenlenen ve 4 gün süren 4`üncü Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarında (MAGROTEX 2017) Kızıltepe Belediyesinin “Belediyeniz Sizinle” sloganıyla açtığı standı yurt dışı ve yurt içinden yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti.

“Belediyeniz Sizinle” Masa Ekibi, fuar boyunca standı ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçilere yöresel kıyafetle Mırra “Acı” Kahve ve çeşitli ikramlarda bulunarak, Kızıltepe Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar anlatıldı.

Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş ise ziyaretçilerle yakından ilgilenerek kendileriyle sohbet etti. Kızıltepe Belediyesi Masa ekibi yaptıkları çalışmalar hakkında şu açıklamada bulundu:

“4`üncüsü düzenlenen ve 4 gün süren Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı`nda Kızıltepe Belediyesi olarak ‘Belediyeniz Sizinle` sloganıyla stand açtık. Standımızı yerli ve yabancı olmak üzere ortalama 5 bin kişi ziyaret etti. Fuar boyunca standı ziyaret eden ziyaretçilerimize Mırra “acı” kahve ve çeşitli ikramlarda bulunduk. Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları anlattık. Belediye temizlik ekibi ise çevre kirliliğinin önüne geçmek için bütün stantlara çöp poşeti dağıtarak gerekli temizlik çalışmaları yaptı. Standımızı ziyaret eden çok sayıda sanayici ve iş adamları belediyecilik hizmetlerinin yerine getirildiği için başta Belediye Başkan vekilimiz Sayın kaymakam Ahmet Odabaş`a ve çalışmada emeği geçenlere teşekkür ettiler.” (Mehmet Aslan-İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir