• DOLAR 34.248
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2913.407
  • ...
Bakanlıklarda atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye ve Sağlık bakanlıklarına ait atama kararları yayımlandı.

Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müşavirleri Salim Güngör, Fehmi Büyükkaragöz, Hamit Murseloğlu, Mustafa Gür ve Selim Budak başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sadi Civelekoğlu, Dr. Adnan Köse, Muzaffer Çoban ve Selahattin Erdoğan ile Boru Hatları ve Petrol Taşıma A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nedim Özyol'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Gürsel Küsek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri İlhan Kaymaz, Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Efe, Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Candan ve Muhasebat Genel Müdür Yardımcıları Sinan İpek ile Sebahattin Turan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Dr. Fuat Kantarcı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. İsmail Kartal'ın atanması kararlaştırıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir