• DOLAR 34.277
  • EURO 37.673
  • ALTIN 2918.168
  • ...
Ateşe verdiği evde dumandan öldü iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te fabrikada işçi olarak çalışan bir kişinin annesiyle tartıştıktan sonra ateşe verdiği evde dumandan zehirlenerek öldüğü iddia edildi.

Olay, Şehitkamil ilçesi Çıksorut Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Hanifi Keser (30), annesi Meryem Keser ile dün akşam bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışma sonrası evden ayrılan Keser, annesinin olmadığı saatlerde geldiği evin salonunda topladığı eşyaları ateşe verdi. Alevlerin bir anda sardığı evde mahsur kalan Keser, banyoya sığındı. Evden yükselen dumanları gören anne ve komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü.

Evde araştırma yapan itfaiye ekipleri, Keser'in banyoda cesedini buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda yanık izi bulunmayan Keser'in dumandan zehirlenerek öldüğünü belirledi.

Keser`in naaşı otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Oğlunun ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan anne Keser, sinir krizi geçirdi. Komşuları anne Keser`i güçlükle sakinleştirirken, olay yerindeki sağlık ekipleri yaşlı kadına müdahale etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir