• DOLAR 34.27
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2916.662
  • ...
HÜDA PAR`lı gençlerden kardeşlik turnuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları tarafından ‘kardeşlik` adıyla düzenlenen futbol turnuvasının final karşılaşması gerçekleşti. 150 gencin katıldığı ve 5 hafta süren turnuvaya 18 takım katıldı.

Konuyla ilgili İLKHA`ya açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar, amaçlarının İslam`da kardeşliğin ruhunu yaşatmak ve özellikle gençler arasında kardeşliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

18 takımın katıldığı turnuvada finale kalan Kervan Spor ile Mustazaf Spor takımları karşılaştı. Finalde Kervan Spor, Mustazaf Sporu yenerek şampiyon oldu.

Kardeşlik Turnuvasına katılan bütün takımlara teşekkür eden Kızılçınar, “Bununla beraber birinci olan Kervan Spor'a ve Mustazaf Spor'a da teşekkür ediyorum, inşallah başarılarının devamını diliyorum. Biz turnuvayı; helal dairesinin geniş olduğunu, gençlerimizin İslami çerçeve içerisinde eğlenebileceklerini, gösterebilme adına böyle bir turnuva düzenledik.”dedi.

HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak gençlere yönelik faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Kızılçınar, “Turnuvamıza 18 takım katıldı. Bu 18 takım birbirleriyle 17 maç oynadı. Turnuvamız yaklaşık olarak 5 hafta sürdü. Bugün final maçını oynadık, bu şekilde sonlandırdık. Bu anlamda çalışmalarımız inşallah devam edecek. Buna benzer kardeşlik turnuvası kapsamında etkinliklerimiz devam edecek. Turnuva başladıktan sonra farklı takımlarda bizleri arayarak bu turnuvaya katılmak istediler. Fakat kayıt süremiz sona erdiği için onları bu turnuvaya dahil edemedik. Ancak bu yoğun rağbetten dolayı bir turnuva daha düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Turnuvada şampiyon olan takıma ve turnuvaya katılan gençlere 17 Mayıs'ta HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz`un katılımıyla düzenlenecek olan ‘Gençliğin siyasetteki rolü` programında ödül verileceğini belirten Kızılçınar, “Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza biz kayıt sürecinde birer forma hediye ettik. Bununla beraber birinci olan takıma 8 çeyrek altın ödülümüz olacak. İkinci olan takıma da 7 krampon hediye edilecektir. Ödüllerimizi inşallah 17 Mayıs'ta Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Yavuz`un katılımıyla düzenlenecek ‘Gençliğin siyasetteki rolü` programında vereceğiz. Ödüllerin verilmesinde bize destek olan bütün sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Turnuvaya katılan gençler ise HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kollarına düzenledikleri bu turnuvadan dolayı teşekkür ederek, turnuva vesilesi ile yeni arkadaşlıklar edindiklerini ve turnuvaların devamını dilediklerini belirttiler.

Turnuva boyunca kardeşçe müsabakalar yapıldığına işaret eden Mustafa Gezici, “Öncelikle HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kollarına düzenledikleri turnuvadan dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvanın adından da anlaşılacağı üzere gerçekten kardeşçe müsabakalar yapıldı. Yeni arkadaşlar edindik. Bu turnuvaya toplam 150 kişi katıldı. Bu turnuva vesilesi ile 150 tane daha arkadaşımız oldu. Onlarla tanıştık, yeni arkadaşlıklar edindik. Bundan sonra da onlarla arkadaşlıklarımız devam edecektir. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin olması gerektiğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Turnuva katılımcılarından Necati Kiraz da “Bu turnuvanın çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımız için de bir kardeşlik ortamı oldu. Bizler için çok güzel oldu. Hem spor yaptık, hem de arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk ve yeni arkadaşlar edinmiş olduk. Çok teşekkür ediyoruz. Kardeşlik turnuvalarının ileri ki zamanlarda da inşallah biz tekrar devamını bekliyoruz.” dedi.

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kollarına düzenledikleri turnuvadan dolayı teşekkür eden Okan Arslan ise şunları dile getirdi: “Çok güzel bir futbol müsabakası oldu. 17 maç yaptık. Gerçekten de çok güzel mücadeleler oldu. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir