• DOLAR 34.164
  • EURO 37.898
  • ALTIN 2916.714
  • ...
Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarında sona gelindi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla yarın Diyarbakır Newroz Parkı Miting Alanı'nda düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliği için son hazırlıklar yapılıyor.

Her yıl gerek Türkiye'den gerekse de dünyanın birçok yerinden yoğun katılımla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği öncesi çalışmalar tüm yoğunluğuyla devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, yaptığı açıklamada, mevlit etkinliğinin hazırlıklarının sonlanmak üzere olduğunu belirtti.

Diyarbakır'da tekrar Kutlu Doğum etkinliği gerçekleşeceğinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Ünsal, "Peygamber Sevdalıları Platformu ve Diyarbakır halkına Kutlu Doğum etkinliğini nasip ettiği için Allah'a hamt olsun. Hazırlıklarımız 2 aydan beridir devam ediyordu. Bugün sabah itibariyle Peygamber sevdalısı kardeşlerimizle etkinliğin yapılacağı alana girdik. Alanda hazırlıklar hızlı bir şekilde yapılıyor. Alanda bayraklar, yazılar, platformun kurulması, kermes gibi faaliyetler için hızlı bir şekilde çalışmalar yapılıyor. Lavabolar tesis edildi. Kısmet olursa yarın Özlem Ajans sanatçıları sahnede görev alacak ve ilahilerini seslendirecekler. Asıl ana programımız saat 13.00 itibariyle başlayacaktır." dedi.

Şehrin farklı yerlerindeki 22 noktadan ücretsiz taşıma yapılacağını ifade eden Ünsal, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından da 11 noktadan araç kaldırılacaktır. İnşallah güzel bir etkinlik olacaktır. Sabah saatlerinde hazırlıkların tam olarak tamamlanması bekleniyor. Sizin vesilenizle tüm Peygamber sevdalılarını etkinliğimize davet ediyorum." şeklinde konuştu. (M. Sıddık Bilge-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir