• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinin az bulutlu ve açık, zamanla iç ve doğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Sivas, Kayseri, Tokat, Erzurum, Bingöl, Ardahan ve Adıyaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceğinin beklendiğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey kesimleri ile Düzce çevrelerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde bir ile 3 derece artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı, zamanla çok bulutlu, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Düzce çevrelerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Tokat çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin batı kesimleri ile Erzurum, Bingöl ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adıyaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 30°C

Ankara: Az bulutlu ve açık 23°C

Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu 25°C

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 17°C

İstanbul: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimleri yer yer puslu ve sisli 22°C

Manisa: Az bulutlu ve açık 29°C

Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 16°C

Zonguldak: Az bulutlu ve açık 17°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir