• DOLAR 32.421
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2441.32
  • ...
Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesinde bulunan özel Kızıltepe İpekyolu hastanesi tarafından 23 Nisan dolayısıyla okullar arası resim yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Okullarda öğrenciler tarafından çizilen resimler hastanenin juri üyeleri tarafından seçildi. Yarışmada Bozhöyük (Tılades) ortaokulundan dereceye giren Emine Elmas birinci Sadiye Çetin ikinci olurken, Bahçelievler ortaokulu öğrencisi Baran Aydoğan ise üçüncü oldu. Yarışmada, birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın verildi. Öğretmelerine ise plaket verildi.

Ödül törenine Kızıltepe ilçe Milli Eğitim şube Müdürleri Abdülkadir Gümüş ile Mehmet Akdağ, öğrenciler, öğretmenleri aileleri ve hastane yönetimi katıldı.

Verilen ödüllerin ardından kısa bir açıklama yapan Kızıltepe ilçe Milli Eğitim şube Müdürü Abdülkadir Gümüş, eğitimcilerin işlerini çok zor olduğunu söyledi.

Bölgeye en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını söyleyen Gümüş, etkinliği düzenleyen hastane yönetimine teşekkür etti.

Hastane başhekimi Uzman Dr. Kamuran Elçiçek ise çocukları motive etmek, başarılarını artırmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Yarışmada birinci gelerek tam altın kazanan Emine Elmas  ise duygularını şöyle paylaştı: "Bozhöyük ortaokulundan geldim. Birinci oldum çok mutluyum. Böyle bir imkanı bize sağladıkları için hastaneye çok teşekkür ediyorum." (Mehmet Aslan- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir