• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Cem Küçük Mavi Marmara şehitlerine hakaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Televizyonlarda fevri çıkışları ile tanınan ve pek çok sefer ipin ucunu kaçıran Cem Küçük isimli gazeteci gerçek yüzünü deşifre etti. 17-25 Aralık girişimi, 15 Temmuz hain kalkışması ile içimize giremeyen Siyonistler ve yaltakları Cem Küçük üzerinden yeni bir operasyona mı kalkıştı sorusunu akıllara getirdi.

Cem Küçük katıldığı bir TV programında Mavi Marmara gönüllülerine en iyi tabirle ahlaksızca bir yakıştırmada bulundu. Ayarını iyice kaçıran Cem Küçük “AK Parti'nin de radikal islamcılarla, Mavi Marmara'daki manyak tiplerle de, kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı... her şeye düşman, kadın ve garip garip tipler var; bunlarla da yolların ayrılması lazım. Bu saatten sonra Tayyip Bey bunları yapacaktır diye tahmin ediyorum. İngiltere ile iyi ama Amerika ile yoluna sokup biraz daha bu işlere bakmamız gerekli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞBAKANLIK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN TEPKİ

Küçük'e bir tepki de Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş'tan geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Taş, ''Mavi Marmara'daki manyaklar ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne? Kime hizmet ediyorsun?'' ifadelerini kullandı.

"İHH: SENİ DAVA MANYAĞI YAPACAĞIZ"

Siyonistlerin sözcüsü gibi konuşan ve Müslüman düşmanları ile aynı dili kullanan Cem Küçük kısa sürede büyük tepki topladı. Ayarsız gazeteciye İHH Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez`de tepki gösterdi.

“İÇİMİZDEKİ İSRAİLLİ”

Küçük için "İçimizdeki İsrailli" diyen Sönmez'in mesajı şu şekilde: "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" ifadelerini kullandı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Mavi Marmara katılımcılarına 'manyak' diyen ve Müslümanları aşağılayıp aklınca operasyon çektiğini zanneden Cem Küçük'e Müslüman Camiadan da tepki geldi.

İşte onlardan bazıları:

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir