• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan ve Van çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinde Adana'nın kuzey, Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin, gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6 ile 10 derece) olmak üzere iç ve batı kesimlerde artacağı, kuzeydoğu kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adana'nın kuzey kesimleri ile Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Ardahan ve Van çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 19°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 20°C

Erzurum: Çok bulutlu 13°C

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 21°C

Muğla: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı çok bulutlu ve sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 14°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 15°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir