• DOLAR 32.541
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2454.882
  • ...
Muş`ta `Mesai Dışı Poliklinik` uygulaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, gün içerisinde hastaneye gelme fırsatı bulamayan ya da randevu alamayan vatandaşlara kolaylık sağlanması amacıyla Devlet Hastanesinde Mesai Dışı Kadın Doğum Polikliniği'nin hizmete gireceği belirtildi.

Açıklamada, "Mesai saatleri içerisindeki yoğunluğu azaltarak, halka daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan mesai dışı poliklinik uygulaması ile gün içerisinde hastaneye gelemeyen çalışanlar da kolayca bu sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Ayrıca muayeneye gelen gebe vatandaşlarımızın eşleri de muayene odasına alınarak bebeklerini görme imkânı bulabilecekler. Bu uygulama sayesinde tüm vatandaşlarımız normal mesai saatlerine bağlı kalmadan 17.00-22.00 saatleri arasında da kadın doğum polikliniğinden randevu alabilecekler. Böylelikle işlerini aksatmadan hastaneye giderek polikliniklerde muayene imkânı bulacaklardır." denildi.

Uygulamanın 17 Nisan'dan itibaren başlayacağı bildirilerek, "Muş Devlet Hastanesinde 17 Nisan 2017 tarihinden itibaren (pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri) kadın doğum polikliniklerinde mesai sonrası 17.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlanacaktır. Mesai dışı poliklinik için direkt polikliniğe başvurularak sıra alınacak veya MHRS üzerinden randevu alınabilecektir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir