• DOLAR 32.45
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2441.104
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri ile zamanla güneybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş ve Bitlis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Erzincan, Tunceli, Iğdır, Van ve Bingöl çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz'de yer yer pus ve sis ile birlikte sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da hafif yer yer orta kuvvette zirai don görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde bir ile 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Zirai Don Uyarısı!

Sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da hafif yer yer orta kuvvette zirai don görülmesi beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşanların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla güney kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif şiddette zirai don görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller yöresinde hafif şiddette zirai don görülmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde genellikle hafif, doğusunda yer yer orta şiddette zirai don görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif yükseklerinde orta şiddette zirai don ile birlikte yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin'in iç kesimlerinin yağmurlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif yükseklerinde orta şiddette zirai don görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş ve Bitlis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Erzincan, Tunceli, Iğdır, Van ve Bingöl çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde hafif yer yer orta şiddette zirai don görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 25°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Batman: Parçalı bulutlu 19°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 18°C

Erzurum: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Konya: Parçalı ve az bulutlu 14°C

Manisa: Parçalı ve az bulutlu 23°C

Trabzon: Parçalı çok bulutlu 11°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 12°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir