• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep`te uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 12 ayrı adrese yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, operasyonda toplam 6 kilo esrar ile bir miktar ateşbuz, hintkeneviri, uyuşturucu hap, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi ile Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi`nde Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla 200 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına operasyon başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri ve özel harekat polisleri eşliğinde zırhlı araçlarla kentteki 12 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpekle aramaların da yapıldığı operasyonda koçbaşı ile açılarak girilen evlerde arama yapıldı.

Operasyonda Akdere Mahallesi'nde basılan bir evin terasındaki güvercin kafesinde bir miktar esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, Karşıyaka Mahallesi'nde de bir evin çatısında ekilen Hint keneviri ele geçirildi.

Operasyonda toplam 6 kilo esrar ile bir miktar ateşbuz, hintkeneviri, uyuşturucu hap, bir tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirilirken, kişi de gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir