• DOLAR 32.523
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2454.5
  • ...
Bal Semineri Düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - BİNTSO, Devlet Planlama Teşkilatı tarafından desteklenen SODES programı kapsamında ve Bingöl Valiliği koordinasyonunda "Bal Üretiminde Hijyen İle Markalaşma" Projesi yürütecek. 
 
Bu proje kapsamında 20 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu`nun katılımı ile bir seminer gerçekleştirilecek. 
 
Konu ile ilgili BİNTSO`dan yapılan yazılı açıklamada, düzenlenecek olan seminerde Doğaroğlu`nun Bingöl`deki arıcılarla tecrübe ve görüşlerini paylaşacağı ifade edilerek, Doğaroğlu`nun Türkiye`nin her bölgesindeki arıcılar tarafından tanınıp ve bu konuda otorite olarak görüldüğü belirtildi. 
 
Açıklamada, "20.02.2012 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturum şeklinde düzenlenecek seminere Bingöl Arıcılar Birliğine kayıtlı üyelerden davetli olanlar, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Bölümü Öğretim Üyeleri ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ilgili personeli dinleyici olarak katılacaklardır" denildi.
 
Ali Yıldırım-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir