• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Birecik'te Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta Türkiye geneli, “O'nu oku, O'nu Yaşa” temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nda Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde dereceye girenlere ilçe koordinatörlüğü tarafından çeşitli ödüller verildi.

Türkiye geneli düzenlenen Siyer Sınavı’nda dereceye giren Kevser Kaya, Firdevs Genç, Muhammet Furkan Kaya, Muhammet Kanpalta, Berat Dişlik ve Osman Dilber’e platform tarafından çeşitli öldüler verildi.

İlçede 6 kişinin Türkiye geneli sınavda dereceye girdiğini söyleyen Peygamber Sevdalıları Platformu Birecik Koordinatörü Abdurrahman Güneş, siyer kitabını okuyup hayatına tatbik eden herkesin kazandığını söyledi.

Güneş, “29 Ocak’ta Siyer Sınavı düzenledik, bu sınav sonucunda 6 yarışmacımız Türkiye genelinde dereceye girdi. Bu yarışmacılarımızdan 2 kişi tablet kazanırken diğerleri de çeşitli ödüller kazandı. İnşallah bir sonraki seneye daha güzel bir şekilde daha çok ödül kazanan yarışmacılarımızla bu etkinliğimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Bu yarışmanın kaybedeni olmadığını vurgulayan Güneş, “Birecik’te 2 bin 80 kişi Siyer Sınavı’na kaydoldu. Allah’a hamdolsun biz bu insanların evlerine Peygamberimiz götürdük. Kim bu kitaptan okuyup hayatını da ona göre şekillendirmeye gayret gösteriyorsa bu yarışmanın asıl kazananı onlardır.” ifadelerini kullandı. (Bahattin Coşkunkan İLKHA)  





Bu haberler de ilginizi çekebilir