• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
`Bu Benim Eserim` Batman`a 3 Ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 6. Ulusal İlköğretim Öğrencileri Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması Van Bölge Sergisi; Van, Ağrı, Batman, Bitlis, Hakkâri, Siirt, Şırnak ve Muş illerinden 70 projenin katılımı ile gerçekleşti.

 

Hazırladıkları afişler, el ilanları, sinevizyon sunumları ile okullarımızın göz dolduran stantları sergiye katılanlar tarafından en çok ziyaret edilen projeler arasında yer aldı. Öğrencilerimiz 4 gün boyunca Bitlis ve Van`da düzenlenen gezilerin yanı sıra Van Bilim ve Sanat Merkezi`ni ziyaretinden önce sinema ve müzik gösterimlerine katılarak hem öğrendi hem de gönüllerince eğlendi denildi.

 

Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji olmak üzere 4 dalda 10 proje ile yarışan Batman; Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu`nun "Üçgensel Sayılardan Çokgensel Sayılara" isimli proje ile Matematik alanında 1.`lik, Sason Karşıyaka Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu`nun "Kendi Gazeteni Yaratmaya Ne Dersin" isimli projesi ile Kimya alanında 2.`lik, Özel İrfan İlköğretim Okulu`nun "Meşe Palamut Şekeri" isimli projesi ile Biyoloji alanında 2.`lik ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı.

M. Sıddık Demir-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir