• DOLAR 34.226
  • EURO 37.917
  • ALTIN 2914.073
  • ...
Bursa`da 88 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının akşam saatlerine kadar etkili olacağını açıkladı. Şehir merkezinde 3 santimetre olarak ölçülen kar kalınlığı şehrin yüksek yerlerinde 10 santimetreyi geçiyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının ardından Bursa’da yarın havanın parçalı bulutlu olacağını duyurdu. Kar yağışı sebebiyle şehir tamamen beyaza bürünürken vatandaşlar, büyük sürpriz yaşadı.

Şehrin bazı noktalarında kar yağışı trafiği aksattı. Belediye ekipleri tuzlama çalışmaları yaparken bazı vatandaşlar çalışmaların yetersiz olmasından yakındı. Bursa Valiliği önünde ise hummalı bir çalışma vardı. Yaya trafiğinin yoğun olarak gerçekleştiği valilik önünde belediye ekipleri buzlanmaya karşı çalışma yaptı. Şehrin yüksek kesimlerinde ise araçlar zincirsiz yol alamadı. Polis ekipleri de kara karşı alarma geçirildi.

88 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Bursa İl Özel İdaresi Köyişleri Daire Başkanı İsmail Aksoy, gece saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle 88 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi. Aksoy, özellikle İnegöl ve İznik ilçelerindeki köy yollarının ulaşıma kapandığını kaydetti. Uludağ eteklerindeki köy yollarının da kar yağışı sebebiyle trafiğe kapandığını açıklayan Aksoy, İnegöl`ün Bahariye ve Fevziye köylerinde yol açma çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Aksoy, "Bahariye`de bir gencin askere gitme merasimi varmış. Gencin askere gitmesi için önceliği oraya verdik. Fevziye Köyü`nde ise bir cenazemiz var, orayı da açıyoruz." dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir