• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Bakanlıklarda atama yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Milli Eğitim ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mahmut Sami Gürbüz, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Sadi Demirci atandı.

İstanbul Ticaret İl Müdürlüğüne İsmail Menteşe, Bolu Ticaret ve İl Müdürlüğüne Ersin Terzi, Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğüne Mahmut Dalgalı, Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğüne Mürsel Yaşar, Batman Ticaret İl Müdürlüğüne Şehmus Kalkan, Karabük Ticaret İl Müdürlüğüne Ferudun Karataş, Bitlis Ticaret İl Müdürlüğüne Mehmet Kızılgül, Burdur Ticaret İl Müdürlüğüne Aylin Sacide Çağlar, Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğüne Ahmet Taygurt ve Bingöl Ticaret İl Müdürlüğüne Abdulvahap Tanık'ın atanmasına karar verildi.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Köse ve DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürlüğüne ise Mehmet Ziya Erdem'in atanması kararı alındı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir