• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Diyarbakır TYP Kurası 13 Mart'ta beli olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çalışma ve İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü 27 Şubat 2017 ila 03 Mart 2017 tarihleri arasında başvuruları alınan ve 32 yüklenici nezdinde açılan 5 bin kişilik TYP projeleri için çekilecek Noter Kurasına ilişkin detaylara açıklandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, 13 Mart’ta noter huzurunda gerçekleşecek kura yeri, Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Sanat Merkezi olarak belirtildi.

Kuranın bilgisayar kurası olacağı ifade edilen açıklamanın devamında, “Toplum Yararına Program Genelgesinin 9'uncu Maddesinin 2'inci Fıkrasına göre Noter Kurasında sadece Asil Katılımcılar belirlenecektir.Toplum Yararına Program Genelgesinin 9. Maddesinin 9. Fıkrasına göre ve TYP ilanında da belirtildiği üzere Noter Kurası sonrası oluşan listeler nihai liste olmayıp, gerekli inceleme ve kontrol işlemleri sonrasında kesinleşecektir.İnceleme işlemleri tamamlanmadan program başlatılmayacaktır.” Denildi.

Açıklamada, "Dul ve Yetim Aylığı alan başvuru sahiplerinin asil katılımcı seçilmesi durumunda olası mağduriyetlerin önüne geçilmesini teminen, kişilerin SGK’ya başvurup aylıklarının kesilmesini talep etmeleri gerekmektedir." İfadeleri kullanıldı.

Açıklamanın sonunda, Nihai listelerin İŞKUR tarafından 14 Mart 2017 tarihinde ilan edileceği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir